Under denna workshop delar jag med mig av några riktigt bra tips och funktioner i Canva, som gör det lättare och smidigare för dig att jobba i verktyget. 

Jag kallar det för en workshop för att du får tips och inspiration och också konkreta övningar i Canva, som du sedan kan göra. Workshopen är helt kostnadsfri och pågår cirka 60 minuter. Välj datum klicka på knappen, så får du upp en pop-up där du fyller i ditt namn och e-post. Du kan, när det är dags, logga på med din dator eller telefon för att hänga med.

Du får 6 stycken magiska tips om sådant du kan göra i Canva och som lyfter ditt innehåll. Jag visar var du hittar det, hur du gör och så får du prova själv sedan. Jag berättar också lite om min process för att göra min första webbutbildning; från min Lille-Skutt-rädsla för att stå inför kameran till att kunna erbjuda en webbkurs i vår!

När du anmäler dig till workshopen, signar du också upp dig på mitt nyhetsbrev om Canva. I och med att du anmäler dig här, säger du att det är okej för mig att skicka det nyhetsbrevet och annan information till dig om min Canva-kurs.

Workshop – Maria lär dig Canva

image

Live Webinar Session has ended now.

Det här är för dig som:

Är egenföretagare eller kommunikatör/marknadsförare.

Vill att det ska gå snabbt och smidigt att göra ditt marknadsföringsmaterial i Canva och det ska se proffsigt ut. 

Vill ha tips på några magiskt bra funktioner i Canva.

Vill veta mer om min process för att ta fram min första webbutbildning.

Vill lära dig mer om Canva och kunna få till ett smart arbetsflöde och skapa din unika design i Canva.

Vill få ett once-in-a-lifte-time-erbjudande att bidra till min kurs samtidigt som du får extra hjälp och stöd av mig under våren, till ett pangpris. 

Svar på några frågor du kanske har (FAQ)

Workshopen är i Zoom. Upplägg som ett klassiskt webinar (webbinarium), där jag syns och du chattar och skickar emojisar för att peppa och heja på! Det kommer inte att spelas in, utan är bara live.

Om du kommer att få. Hela tre faktiskt, plus att du hamnar på en tacksida direkt efter dig anmälan. Men, du kan dessutom spara workshopen i kalendern, så är det inbokat och klart.

I vår kommer jag bara att erbjuda min Canva-kurs till en liten, exklusiv grupp. Jag önskar att vi blir precis en lagom stor grupp. Därför erbjuder jag nu ett riktigt bra pris, mer om det pratar jag om på workshopen. Om du hakar på nu i vår får du ett extra snällt VIP-bemötande från mig, som din guide i Canva. I utbyte vill jag att du hjälper mig att utvärdera och tycka till lite extra om kursen.